Slide background

Administratiekantoren

“Focus op uw grootste toegevoegde waarde”

Als administratiekantoor bent u meegegroeid met uw klanten. Een grotere diversiteit aan opdrachten met een financieel signatuur wordt bij u uitbesteed. Het heeft met geld te maken en men ziet u als de expert op dat gebied. Vanuit klantoogpunt logisch dat men u inschakelt voor de salaris- en personeeladministratie. Maar wat vindt u zelf?

Als administratiekantoor bent u de expert op het gebied van financiële administratie. Daar ligt uw kracht. Daar ligt uw focus. Is uw toegevoegde waarde op het gebied van salaris- en personeeladministratie net zo hoog?

Of doet u uw klanten op dit terrein een beetje te kort? Door gebruik te maken van “Young Salary Payroll Online” kunt u rekenen op de meest actuele salariskennis en “CAO bewaking” voor u en uw klanten.

Young Salary Payroll Online voor Administratiekantoren
Met het online systeem “Young Salary Payroll Online” nemen wij u alle zorgen en problemen op het gebied van Salaris- en Personeeladministratie uit handen. Variërend van salarisadministratie tot ziekteverzuim en van arbeidsovereenkomst tot ontslag.

Als partner van Young Salary factureert en communiceert u direct met uw klanten. Zonder tussenkomst van Young Salary. Gebruikmakend van exclusieve rechten van “Young Salary Payroll Online voor Administratiekantoren”.

Uw voordelen
• Geen investering in hardware en software
• Gegarandeerde continuïteit van dienstverlening
• Innovatieve webapplicatie met een koppeling naar alle
boekhoudprogramma’s
• Online digitaal archief (minimaal 7 jaar archivering)
• Toegankelijkheid onafhankelijk van tijd en plaats
• Persoonlijke inlogcodes voor meerdere gebruikers
• Offline advies over wettelijke bepalingen in zake arbeidsrecht, –
voorwaarden, loonbelasting en sociale zekerheid

Beveiliging en Autorisatie
Meerdere gebruikers binnen uw organisatie kunnen gebruik maken van het online salaris- en personeelssysteem. Ieder met een eigen autorisatieniveau.

Wilt u weten wat Young Salary voor uw organisatie kan betekenen? Neem nu contact met ons op.

“Focus op uw grootste toegevoegde waarde”.