Slide background

Administratiekantoren

“Focus op uw grootste toegevoegde waarde”

Als administratiekantoor bent u meegegroeid met uw klanten. Een grotere diversiteit aan opdrachten met een financieel signatuur wordt bij u uitbesteed. Het heeft met geld te maken en men ziet u als de expert op dat gebied. Vanuit klantoogpunt logisch dat men u inschakelt voor de salaris- en personeeladministratie. Maar wat vindt u zelf?

Als administratiekantoor bent u de expert op het gebied van financiële administratie. Daar ligt uw kracht. Daar ligt uw focus. Is uw toegevoegde waarde op het gebied van salaris- en personeeladministratie net zo hoog?

Of doet u uw klanten op dit terrein een beetje te kort? Door gebruik te maken van “Young Salary Payroll Online” kunt u rekenen op de meest actuele salariskennis en “CAO bewaking” voor u en uw klanten.

Young Salary Payroll Online voor Administratiekantoren
Met het online systeem “Young Salary Payroll Online” nemen wij u alle zorgen en problemen op het gebied van Salaris- en Personeeladministratie uit handen. Variërend van salarisadministratie tot ziekteverzuim en van arbeidsovereenkomst tot ontslag.

Als partner van Young Salary factureert en communiceert u direct met uw klanten. Zonder tussenkomst van Young Salary. Gebruikmakend van exclusieve rechten van “Young Salary Payroll Online voor Administratiekantoren”.

Uw voordelen
• Geen investering in hardware en software
• Gegarandeerde continuïteit van dienstverlening
• Innovatieve webapplicatie met een koppeling naar alle
boekhoudprogramma’s
• Online digitaal archief (minimaal 7 jaar archivering)
• Toegankelijkheid onafhankelijk van tijd en plaats
• Persoonlijke inlogcodes voor meerdere gebruikers
• Offline advies over wettelijke bepalingen in zake arbeidsrecht, –
voorwaarden, loonbelasting en sociale zekerheid

Beveiliging en Autorisatie
Meerdere gebruikers binnen uw organisatie kunnen gebruik maken van het online salaris- en personeelssysteem. Ieder met een eigen autorisatieniveau.

Wilt u weten wat Young Salary voor uw organisatie kan betekenen? Neem nu contact met ons op.

“Focus op uw grootste toegevoegde waarde”.

Subscribe me

Subscribe to our newsletter we will keep you up-to-date: